KShH - Video ndërgjegjësuese

Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Të bëhesh bashkëpunëtor i drejtësisë sot, ndihmon që të korruptuarit mos të jenë më pjesë e sistemit nesër! Nëse nuk i di rrugët që mund të shfrytëzosh për denoncimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve, mësoji në pak sekonda në këtë video.
#KomitetiShqiptariHelsinkit
#Osfa

Media

Lexuar 1672 herë