KShH prezanton gjetjet kryesore te monitorimit te Vetting Jan'17 - Qer'18

Vlerëso këtë artikull
(0 votes)

Në këtë video Komiteti Shqiptar i Helsinkit prezanton disa nga gjetjet kryesore të monitorimit të procesit të Vettingut për periudhën Janar 2017 - Qershor 2018 Kjo video u prodhua në kuadër të projektit "Për të rritur transparencën, gjithëpërfshirjen dhe përgjegjshmërinë në procesin e vettingut ", mbështetur financiarisht nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine

Media

Lexuar 1751 herë