Marte, 18 Shkurt 2020 15:18

Ndihma juridike e garantuar nga shteti

Edhe pse ligji për Ndihmën Juridike të Garantuar nga Shteti është miratuar që prej 1 qershorit 2018, ky shërbim ende…
Nëse ke patur përvojë negative dhe je ndeshur me gjyqtarë dhe prokurorë të korruptuar, është momenti të kontribuosh në procesin…
Merkure, 02 Maj 2018 10:06

KShH - Video ndërgjegjësuese

Të bëhesh bashkëpunëtor i drejtësisë sot, ndihmon që të korruptuarit mos të jenë më pjesë e sistemit nesër! Nëse nuk…
Takimet e Institutit të Studimeve Politike me grupet e studentëve në universitete publike e private treguan se për shumicën e…
Dëshironi të dini se cila është rëndësia që ka Reforma në Drejtësi për qytetarët dhe vendin? Video ndërgjegjësuese e përgatitur…
Video ndërgjegjësuese e përgatitur nga Instituti per Studime Politike (https://www.facebook.com/isp.com.al/) me mbështetjen e Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine. #osfa…