Video galeri

Ndihma juridike e garantuar nga shteti

Ndihma juridike e garantuar nga shtet…

Edhe pse ligji për Ndihmën Juridike të Garantuar nga Shteti është miratuar që prej 1 qershorit...

Lexo më shumë
CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇME & SPAK

CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇM…

#SPAK #GJYKATAEPOSACME #REFORMANEDREJTESI #VETTINGU

Lexo më shumë
ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJTËSI

ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJ…

Takimet e Institutit të Studimeve Politike me grupet e studentëve në universitete publike e priva...

Lexo më shumë
ISP - LIGJËRIMI POLITIK DHE PUBLIK MBI REFORMËN NË DREJTËSI

ISP - LIGJËRIMI POLITIK DHE PUBLIK M…

Monitorimi i ligjërimit politik e publik për reformën në drejtësi i kryer nga Instituti për St...

Lexo më shumë
Afrim Krasniqi: Si po ecën reforma në drejtësi?  (A2 CNN)

Afrim Krasniqi: Si po ecën reforma n…

Analisti Afrim Krasniqi ishte i ftuar në “Dita Jonë” në A2 komentoi ecurinë e reformës në ...

Lexo më shumë
Top-Channel: Vettingu në rrezik

Top-Channel: Vettingu në rrezik

Tashmë që po mbushet një vit nga hapja e seancave publike të vettingut çfarë mendojnë institu...

Lexo më shumë
“Qytetaret kunder Korrupsionit ne Drejtesi”

“Qytetaret kunder Korrupsionit ne D…

Albanian Rule of Law Center, Projekt i financuar nga Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqip...

Lexo më shumë
KShH prezanton gjetjet kryesore te monitorimit te Vetting Jan'17 - Qer'18

KShH prezanton gjetjet kryesore te mo…

Në këtë video Komiteti Shqiptar i Helsinkit prezanton disa nga gjetjet kryesore të monitorimit t...

Lexo më shumë
ISP - Reforma në drejtësi dhe rëndësia e saj për qytetarët dhe vendin

ISP - Reforma në drejtësi dhe rënd…

Dëshironi të dini se cila është rëndësia që ka Reforma në Drejtësi për qytetarët dhe vend...

Lexo më shumë
ISP - Cfarë është Vetingu në Drejtësi?

ISP - Cfarë është Vetingu në Drej…

Video ndërgjegjësuese e përgatitur nga Instituti per Studime Politike (https://www.facebook.com/i...

Lexo më shumë
ISP - Strukturat e reja të sistemit të drejtësisë

ISP - Strukturat e reja të sistemit …

Dëshironi të njihni më shumë reformën në drejtësi, institucionet e reja që do të krijohen a...

Lexo më shumë
KShH - Video ndërgjegjësuese

KShH - Video ndërgjegjësuese

Të bëhesh bashkëpunëtor i drejtësisë sot, ndihmon që të korruptuarit mos të jenë më pjes...

Lexo më shumë
KShH - Kontribuo në procesin e Vettingut

KShH - Kontribuo në procesin e Vetti…

Nëse ke patur përvojë negative dhe je ndeshur me gjyqtarë dhe prokurorë të korruptuar, është...

Lexo më shumë
Reforma në Drejtësi Video

Reforma në Drejtësi Video

Drejtësia si një element themelor dhe garantues i demokracisë luan një rol thelbësor në mbar...

Lexo më shumë
Reforma në Drejtësi dhe Korrupsioni

Reforma në Drejtësi dhe Korrupsioni

Korrupsioni, si shkaktuesi kryesor i degradimit të sistemit të drejtësisë në Shqipëri, ësht...

Lexo më shumë
Ndihma juridike e garantuar nga shteti

Ndihma juridike e garantuar nga shteti

Edhe pse ligji për Ndihmën Juridike të Garantuar nga Shteti është miratuar që prej 1 qershorit...

Lexo më shumë
CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇME & SPAK

CSDG: Krijimi i GJYKATAVE TË POSAÇME …

#SPAK #GJYKATAEPOSACME #REFORMANEDREJTESI #VETTINGU

Lexo më shumë
ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJTËSI

ISP - STUDENTËT DHE REFORMA NË DREJTË…

Takimet e Institutit të Studimeve Politike me grupet e studentëve në universitete publike e priva...

Lexo më shumë
ISP - LIGJËRIMI POLITIK DHE PUBLIK MBI REFORMËN NË DREJTËSI

ISP - LIGJËRIMI POLITIK DHE PUBLIK MBI …

Monitorimi i ligjërimit politik e publik për reformën në drejtësi i kryer nga Instituti për St...

Lexo më shumë
Afrim Krasniqi: Si po ecën reforma në drejtësi?  (A2 CNN)

Afrim Krasniqi: Si po ecën reforma në …

Analisti Afrim Krasniqi ishte i ftuar në “Dita Jonë” në A2 komentoi ecurinë e reformës në ...

Lexo më shumë

Baza ligjore

Të Rejat e Fundit

CSDG: SPAK Monitor nr.5, Qershor - Gusht 2019

Numri i pestë i SPAK Monitor (Qershor 2019-Gusht 2019) trajton ecurinë e procesit të rivlerësimit për prokurorët dhe gjyqtarët kandidatë në Prokurorinë dhe Gjykatat e Posaçme kundër korrupsionit dhe krimit...

CSDG: SPAK Info nr. 11 – Gusht 2019

Me përfundimin e procesit të intervistimit dhe miratimin e listës me 15 kandidatët për prokurorë në Prokurorinë e Posaçme kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit...

CSDG: SPAK Info nr. 10 – Korrik 2019

Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi gjatë muajit korrik 2019 intervistimin e kandidatëve për prokurorë në Prokurorinë e Posaçme. 22 kandidatët u ndanë sipas një rendi emëror në përputhje me...